Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Barbacka

 

Den enklaste förklaringen av en Bareback råtta är en Hooded råtta utan randen. En mer levande beskrivning skulle vara av en råtta doppad i färg upp till axlarna.

Det finns ett par olika variationer som producerar Barebacks (flera genotyper är en vanlig tråd till mest markerade sorter). Ofta får du råttor som har en liten bit av en rand eller en lapp ner i svansen som kan passera som antingen felaktiga Hooded eller missmärkt Barebacks.

Det kan finnas viss förvirring mellan Barebacks och Capped , när markeringen inte är helt rätt. Som en allmän regel har Barebacks färg att gå längre fram till axlarna än en Capped, och de har färgade hakor.

Genetik : Endera Hooded med en recessiv modifierare för att ta bort remsan (h / h hm s / hm s ) eller homozygot för en annan "h" locusgen.

NFRS-standard : Kåpan ska vara obruten, täcker huvudet, halsen, bröstet och axlarna, förutom vid ljusa Bareback-sorter där en svagt färgad hals är tillåten. Resten av kroppen är vit. Kåpans kanter ska vara klara och brända. Den vita ytan ska vara ren och saknar någon gulaktig toning eller färgning.

 http://ratvarieties.com/bareback/

.